Prof. Dr. Abdurrahman SAYGILI: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Abdurrahman SAYGILI, aynı zamanda Ankara Üniversitesi İnsan Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak görev yapmaktadır. İdare hukuku, insan hakları hukuku, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ile Anayasa Mahkemesi bireysel başvuruları, kamu ihale mevzuatı ile kamu ihale sözleşmelerinden doğan uyuşmazlıklar hakkında büromuza danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Doç. Dr. Müjde ERKUMAY KURT: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olan Doç. Dr. Müjde ERKUMAY KURT, kişiler hukuku, aile hukuku, miras hukuku, borçlar ve sözleşmeler hukuku, inşaat hukuku, taşınmaz hukukundan kaynaklanan uyuşmazlıklarda ve ifa imkansızlığı, işlem temelinin çökmesi, yüklenici temerrüdü gibi özellikli konularda büromuza danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Öğr. Gör. Murat ARPA : İnönü Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü ile Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yapan, kimya mühendisi, A sınıfı iş güvenliği uzmanı ve avukat Öğr. Gör. Murat ARPA, büromuza iş sağlığı ve güvenliği alanında teknik danışmanlık hizmeti sunmakta, bu konudaki sözleşmelerin teknik bölümlerinin oluşturulması, işyerlerinde alınması gereken İSG önlemlerinin belirlenmesi amacıyla oluşturulan rehberlerin hazırlanmasına öncülük etmektedir. Bu şekilde müvekkillerimize hem teknik hem de hukuki açılardan iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sunulabilmektedir.